DAKI
3636 3400

Hurtig og kompetent service er altafgørende for PFD-PAK’s forretning

Da PFD-PAK’s indehaver i tidernes morgen skulle anskaffe sin første frankeringsmaskine faldt valget på DAKi og en model Francotyp EFS.  Hér mere end 20 år efter, er det stadig DAKi og Francotyp, der er Carsten Johanssons foretrukne samarbejdspartnere.

PFD-PAK leverer en lang række distributionsydelser til mange forskellige brancher. Bl.a. kuvertering og frankering af større opgaver og masse-udsendelser for kunderne. Frankeringen har siden opstarten foregået ved hjælp af DAKi’s Francotyp produkter. I 2011 anskaffede PFD-PAK den store model Centormail 150 og valget faldt nemt:

“Vi har samarbejdet med DAKi i over 20 år på frankeringsdelen. Lige fra opstarten, hvor frankeringsmaskinen stod under køkkenbordet hjemme i lejligheden. Udover at maskinerne altid har opfyldt vore krav til kvalitet og driftssikkerhed så er det mindst ligeså vigtigt at vi véd, at DAKi’s serviceafdeling er hurtige til at rykke ud. Det er altid kompetent arbejde DAKi’s servicemontører udfører og det er vigtigt for vores forretning at vi kan stole på hurtig udrykning, når der en gang i mellem skal service på udstyret. Og det har DAKi altid leveret”
Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400