DAKI
3636 3400

3M sikkerhedsfilm

Uanset om du vil sikre dine vinduer og glaspartier mod tyveknægte, vandaler, graffiti eller terror er 3M's sikkerhedsfilm den bedste beskyttelse, du kan få. 3M sikkerhedsfilm fås i flere varianter og kan tilmed leveres med samme egenskaber som solfilm, hvis varme og lys generer.

Jeg vil vide mere

Sikkerhedsfilm øger din tryghed

Det er ikke en behagelig tanke, men realiteten er desværre, at risikoen for terror er taget til. Man kan umuligt sikre bygninger mod alle tænkelige ulykker. Vinduer og glaspartier vil altid være en bygnings svage punkter.

En eksplosion i nærheden, gør vinduer og glaspartier til særligt farlige våben, når glasset splintrer og bliver til tusindvis af flyvende glas-projektiler. De flyvende glassplinter vil forårsage flere personskader end selve eksplosionen, men har du monteret 3M’s sikkerhedsfilm på glasset, vil du have minimeret denne risiko.  Se video her

Sikkerhedsfilmen består af et stort antal lag af transparent folie, som er sammensat på kryds og tværs, således at filmen opnår størst mulig styrke. Du kan se hvorfor vi anbefaler brugen af 3M sikkerhedfilmen og opleve dens styrke i videoen her .

Download brochure DAKI_Sikkerhedsfilm

3M beskyttelsesfilm udsættes for en række test på verdensplan, for at sikre og dokumentere de skadesbegrænsende effekter. 3M sikkerhedsfilm afbøder effekterne fra en eksplosion, redder liv og minimerer alvorlige skader på personer og inventar, da det sprængte glas holdes fast i vinduesrammen af 3M sikkerhedsfilmen.

Find datablade

Ultra S 400

Klar sikrings- & sikkerhedsfilm består af et unikt mikro tyndt sammensat lag af polyesterfilm som klæbes på indersiden af vinduet.
Læs mere

Ultra S 600

Klar sikrings- & sikkerhedsfilm består af et unikt micro tyndt sammensat lag af polyesterfilm som klæbes på indersiden af vinduet.
Læs mere

15 års garanti

Vi yder op til 15 års garanti på både film og monteringsarbejde, når det udføres af DAKi’s dygtige konsulenter. Ring 3636 3400 og aftal et uforpligtende møde hos dig. Så kan vi hurtigt gennemgå behovet og fortælle og vise dig, hvilke effektive løsninger, der findes. Du kan også booke direkte her på websitet.

DAKI leverer og monterer også folier – både ude og inde

Vi er førende leverandør af 3M solfilm, sikkerhedsfilm og folier til alle formål, f.eks. dekorering af indendørs og udendørsglas, facader og biler. Læs mere om folier her.

Seneste nyt

DAKI lancerer Alarm365.dk

Se præsentationsvideo Alarm365 SmartCam

I mange år har DAKI været dominerende på frankerings- og makuleringsmarkederne og nu vil DAKI også bidrage med nye visioner, produkter og koncepter for sikringsmarkedet. Læs mere

DAKI Film og Folier og Kenson Reklame fusionerer

Sammen bliver vi endnu stærkere

I DAKI A/S har vi i Film- og Folieafdelingen i mere end 40 år beskæftiget os med salg og montering af alle typer vinduesfilm og folier, Læs mere

Se udvalgte cases for dokumenteret effekt

3M Prestige solfilm til Københavns Lufthavne

Loungeområderne i Københavns Lufthavne er områder, hvor fly-passagerer slapper af inden de skal ud i verden. Læs mere

Kræftens Bekæmpelse vælger 3M solfilm fra DAKI

Når solen bager på domicilet på Strandboulevarden bliver der ulideligt varmt og i løbet af dagen blænder solens stråler også medarbejderne i Kræftens Bekæmpelses hovedsæde. Læs mere
Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400