DAKI
3636 3400

Solfilm giver glade og effektive medarbejdere

Når solen bager og temperaturen stiger i lokalerne bliver vi mindre effektive. Klima-anlægget får et ekstra vrid mod kold luft og det koster rigtig mange penge på el-regnskabet. Og trækker vi gardinerne for, kan vi ikke kigge ud af vinduet og kontoret bliver mørkt og dunkelt.

3M solfilm kan løse både varme og lysgener fra solen. 3M solfilm er ekstremt effektive og reducerer både temperatur og lysgener uden at lukke lyset ude. Dét giver glade og veloplagte medarbejdere i sommervarmen.

På siderne hér kan du læse meget mere om 3M solfilm, men du kan også bare ringe til én af vore dygtige konsulenter og høre mere på 3636 3400.

Møde med konsulent

Aftal et gratis og uforpligtende møde med os. Vi kommer gerne ud og kigger på jeres opgave og giver vores bedste bud på en løsning, der minimerer jeres gener. Når vi har set nærmere på opgaven og aftalt hvilken løsning, der vil passe til jer, udfærdiger vi et uforpligtende tilbud til jer.

Ring 3636 3400 og aftal et møde.

Montering

I løbet af 1-2 uger, afhængig af opgavens størrelse kommer vores 3M certificerede montører og udfører arbejdet.

Du får altid et estimat over, hvor lang tid vi er om at montere hos dig. Hvis vi skal montere udvendigt kan vind og vejr selvfølgelig spille en rolle ligesom løsningens størrelse og kompleksitet kan gøre det.

Men vi tilstræber altid at montere opgaven så hurtigt som muligt.

Fordele med solfilm

I nyder godt af fordelene

Allerede første dag efter vi har opsat film kan I nyde godt af alle de fordele der er med solfilm.

I boksen til højre kan du beregne en ca. pris på hvad en 3M solfilmsløsning koster inklusiv montering.

Vær opmærksom på, at der er stor forskel på de forskellige solfilm, så prisen er kun vejledende. Du kan altid få en af vores konsulenter ud på besøg og få rådgivning om en løsning der passer til jeres behov.

 

Har du et spørgsmål du ikke kan finde svar på?

Skriv venligst dit spørgsmål her,
så kontakter vi dig.

Spørgsmål og svar

Hvordan fungerer 3Ms solfilm

3M solfilm er designet til at reducere mængden af ​​solens varme gennem vinduerne ved at øge refleksionen (den øgede refleksion er ikke altid synlig) og reducere mængden af solstrålerne, der når gennem glasset.

De klassiske farvede filmtyper virker ved at de absorberer solens stråler. Farven absorberer solens energi på glasset, og dermed reducerer den direkte transmission ind i rummet. Disse solfilm er ikke så effektive som reflekterende film til at reducere varme.

Reflekterende film er solfilm, der indeholder metaller, som fx aluminium. Disse metalliserede film er designet til at øge solens kraftige stråler ved at reflektere strålerne væk fra glasset. 3M reflekterende solfilm spænder fra moderat til fremragende i solydelse – alt efter hvor meget solenergi, man ønsker at afvise.

Alle 3M solfilm er lavet til at være gennemsigtige og optisk klare. Den ultraviolette beskyttelse er indbygget i de forskellige lag for at give lang levetid til filmen samt give UV-beskyttelse til dit hjem og kontormøbler.

De fleste 3M vinduesfilm er beskyttet med vores slidstærke belægning, der giver lang holdbarhed og sikrer et flot udseende.

Hvad er den typiske tilbagebetalingstid for 3M solfilm?

Tilbagebetalingstiden på 3M solfilm er afhængig af forskellige faktorer. Mængden af sollys, glastypen, brændstofpriserne, prisen på solfilmen osv.

Men, vores erfaring viser, at tilbagebetalingstiden typisk ligger på mellem 2-5 år – og har dog i helt særlige tilfælde været helt nede på kun 6 måneder.

Kontakt os og hør hvor meget I kan spare ved at montere vinduesfilm.

Kan jeg selv montere 3M vinduesfilm?

Montering af 3M vinduesfilm skal gøres af erfarne montører eller forhandlere. 3M stiller store krav til samtlige montører og deres færdigheder, før de kan kalde sig 3M certificeret montør.

DAKI er naturligvis certificeret 3M leverandør og montør. Det sikrer dig den højeste kvalitet og et perfekt resultat.

Hvordan rengører jeg vinduer med vinduesfilm?

Efter 30 dage, kan du rense vinduesfilmen med almindelige rengøringsprodukter og en blød, fnugfri klud eller håndklæde. Du kan også bruge en gummiskraber.

Rengøringssvampe eller andet, der sliber, kan ridse eller beskadige filmen og bør ikke anvendes.

Hvor længe holder vinduesfilm?

3M vinduesfilm er lavet til at kunne holde i mange år. Den præcise levetid er dog afhængig af hvilken type film, der er monteret, hvilken type glas det er monteret på, vejrforhold osv. Dog holder langt de fleste af vores vinduesfilm længere end garantien.

Vil du gerne have et mere præcist svar, så kontakt en af vores konsulenter.

Hvordan fungerer 3M sikkerheds- og beskyttelsesfilm?

3M sikkerheds- og beskyttelsesfilm er designet til gøre vinduet sikkert, når glasset smadres, ved at holde ruden samlet i filmen.

Sammenlignet med vores traditionelle solfilm er 3M sikkerheds- og beskyttelsesfilm lavet af tykkere polyester og har fået påført en meget kraftigere lim. Disse sikkerheds- og beskyttelsesfilm er unikke i hele vinduesfilmindustrien, da de er lavet med en særlig polyesterteknologi, der lægger mange tynde lag ovenpå hinanden og dermed sikrer en meget høj brudstyrke.

Styrken på beskyttelsesfilmene i Ultra-serien er uden sammenligning de stærkeste sammenlignet med andre film i samme tykkelse.

Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400