DAKI
3636 3400

Makuleringsmaskiner

Vælg en driftssikker og højtydende makulator fra DAKI.
Prisvindende funktioner og leverandør til G7 og NATO.

Produkter

Spørg eksperterne til råds

Vi printer mere og mere og behovet for at destruere dokumenter og elektroniske medier stiger i takt med krav fra myndigheder år for år.

I kender det sikkert selv — dét med at rive udskrifter i småstykker, så f.eks. tilbud og personfølsomme dokumenter ikke havner i gale hænder. Metoden er bare hverken særlig effektiv eller sikker, for et iturevet dokument nærmest tigger om at blive samlet igen.

Ring 3636 3400 for rådgivning om hvilken makuleringsmaskine og hvilke sikkerhedskrav, som passer til netop jeres behov for at makulere dokumenter og elektroniske medier.

 

 

Det siger vores kunder

Vi kan slet ikke undvære makuleringsmaskinen og bruger den hele tiden.

Det er supersmart med en makulator. Vi sparer plads i papirkurven, og fortrolige og personfølsomme oplysninger makuleres nemt og vi er rigtig godt tilfredse med vor KOBRA og DAKI.

Mette Rasmussen
Økonomichef, Jens Hansen & Søn

Kundecitat, makulering

 

DAKI har i mere end 20 år importeret og markedsført de uhyre driftssikre makuleringsmaskiner fra Kobra.  Vi sælger og leverer direkte til slutbruger og kan derfor holde priserne på et særdeles attraktivt niveau – uden at gå på kompromis med hverken service, funktionalitet eller kvalitet.

Med et lavt støjniveau, lækkert design og energirigtige komponenter og funktioner giver Kobra den bedste og nemmeste makulerings-løsning til destruktion af alt fra papirdokumenter til CD’er, kreditkort – ja visse klarer endda plastflasker og sodavandsdåser.

Kobra har gennem årene opnået en række design- og teknologipriser, og alle nye modeller er bl.a. udstyret med Energy Smartfunktion, så forbruget er 0 kW, når maskinen er på stand-by. Makuleringsmaskinerne leveres fra dag-til-dag.

 

Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400