DAKI
3636 3400

alarm365.dk er blevet e-mærket

Salget af privatalarmer er stærkt stigende og der er mange muligheder, typer og løsninger. -“Certificering har en central, strategisk værdi for os”, siger Adm. direktør, Tom Guldmann.

Der findes mange muligheder for at købe privat-alarm. De kan købes i forskellige byggevaremarkeder, supermarkeder, på nettet eller ved direkte kontakt med en leverandør. Løsninger er der som sagt mange af og i vidt forskellig kvalitet.

-For at tydeliggøre, at man som kunde og forbruger kan stole på alarm365.dk og vore produkter har det haft væsentlig betydning at lade os certificere til e-mærket. Kunderne kender mærket og véd, at leverandører, som lever op til e-mærkets krav også som minimum lever op til kravene i Forbrugerloven. Det er et vigtigt signal for os at sende til forbrugerne, siger Tom Guldmann videre. -Når du som kunde handler med os, skal du også kunne være helt tryg og sikker på, at du handler med en seriøs og samvittighedsfuld leverandør, der kender lovgivningen og gerne går de ekstra meter ift. god kundeservice og support, der skal til for at skabe et godt og loyalt forhold mellem kunde og vore dygtige medarbejdere.

Du kan læse mere om alarm365.dk hér

Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400