DAKI
3636 3400

DAKI lancerer Alarm365.dk

Se præsentationsvideo Alarm365 SmartCam

I mange år har DAKI været dominerende på frankerings- og makuleringsmarkederne og nu vil DAKI også bidrage med nye visioner, produkter og koncepter for sikringsmarkedet.Med Alarm365.dk introducerer DAKI de nyeste og mest moderne high-tech systemer indenfor alarm- og overvågningsteknologien.

– Vi har studeret markedet for alarm- og overvågning i lang tid og vore analyser viste os, at der er et stort marked og behov for en leverandør, der kan udfylde rollen mellem de rene Gør-det-selv løsninger fra diverse byggemarkeder og webshops og de etablerede “store” aktører med egne eller tilknyttede vagt-centraler. Rigtig mange danske husstande mangler et alternativ, som tilbyder både og. Med de rene DIY løsninger er man oftest overladt til sig selv ift. installation og brug, mens de etablerede vagtordninger indebærer løbende, meget dyre abonnementer og det er der rigtig mange potentielle brugere, som ikke vil ofre, siger Administrerende direktør, Tom Guldmann.

Derfor har vi indgået et samarbejde med én af verdens førende producenter af alarm- og overvågningsteknologi og lancerer produkterne efter et helt nyt og banebrydende koncept, som vi kalder “herre-i-eget-hus”. Du køber dit eget Alarm365 SmartCam system og har fuld adgang til vor professionelle rådgivning og support uden meromkostning. Alarm365 SmartCam er markedets eneste high-tech-løsning, hvor du som forbruger selv kan overvåge hjemmet i knivskarp og Full HD kvalitet direkte på din Smartphone uden binding, abonnementer og gebyrer.

Du kan se Alarm365’s præsentationsvideo hér og besøge hjemmesiden hér.

Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400