DAKI
3636 3400

DAKI og Elis indgår samarbejdsaftale

I december 2020 faldt de sidste detaljer på plads i samarbejdsaftalen mellem DAKI og Elis. Elis opkøbte Berendsen i 2017 og fra den 11. januar 2021 træder navneskiftet fuldt i kraft.  Med navneskiftet skal alle 18 lokationer i Danmark bl.a. have nye facadeskilte, visitkort, bygningsskiltning mm. DAKI’s dygtige medarbejdere knokler med at producere og samle samt montere de mange nye, flotte Elis-skilte.

Samarbejdsaftalen inkluderer også dekoration af den samlede vognpark, som består af ca. 200 biler. De første nye lastbiler blev dekoreret i starten af januar og er allerede flot kørende på de danske landeveje og henover vinteren og foråret vil resten af vognparken få udskiftet dekorationer, således at Elis-navnet for alvor bliver synligt i gadebilledet.

Om Berendsen og Elis:

Sophus Berendsen er grundlagt i 1854 af grosserer Sophus Berendsen som et glas- og stålagentur, men omkring 1900 skiftede man retning og koncentrerede sig om servicesektoren og leverer i dag måtteservice, tekstilservice mm. til danske virksomheder. Siden opkøbte Berendsen bl.a. ISS’s måtteservice-division. I 2017 blev Berendsen opkøbt af franske Elis og pr. 11.januar 2021 skifter Berendsen navn til Elis.

Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400