DAKI
3636 3400

DAKI Film og Folier og Kenson Reklame fusionerer

Sammen bliver vi endnu stærkere

I DAKI A/S har vi i Film- og Folieafdelingen i mere end 40 år beskæftiget os med salg og montering af alle typer vinduesfilm og folier, hvor 3M’s Sol- og Sikkerhedsfilm har været de primære produkter. Kenson Reklame har i mere end 30 år været specialister i visuel kommunikation med design og produktion af skilte og dekoration til butikker, facader, biler og meget andet. Igennem årene har DAKI og Kenson Reklame haft et godt og tæt samarbejde og derfor giver det rigtig god mening, at vi nu lægger vore mere end 70 års erfaring sammen i et nyt og stærkt fælles selskab.

-Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i DAKI længe har ønsket at få Kenny og hans dygtige medarbejdere i Kenson Reklame med om bord for at styrke vor Film og Folie-afdeling med ekspertviden om visuel kommunikation. Omvendt har Kenson Reklame længe ønsket at styrke sine administrative og logistik funktioner og derfor har det været helt naturligt for os at gå sammen i det fælles projekt med forvisning om at det både vil styrke vore kompetenceområder og udvikle helt nye i fremtiden, udtaler Adm. direktør i DAKI A/S, Tom Guldmann.

Fra den 1. august vil vi betjene både DAKI’s og Kensons kunder under vort nye fælles navn, Kenson & DAKI A/S , men den kompromisløse kvalitet og support vil forblive den samme, som altid. Telefonnumre, email- og besøgsadresser mv. forbliver uændrede ligesom det vil være de samme medarbejdere, der vil betjene jer, men blot med et nyt logo på trøjen.

Vi ønsker rigtig god sommer og glæder os til fortsat at betjene jer – nu med endnu flere kompetencer og løsninger fra den 1. august.

Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400