DAKI
3636 3400

Kræftens Bekæmpelse vælger 3M solfilm fra DAKI

Når solen bager på domicilet på Strandboulevarden blev der ulideligt varmt og i løbet af dagen blændede solens stråler også medarbejderne i Kræftens Bekæmpelses hovedsæde. DAKI blev efter en udbudsrunde valgt til at levere og montere 3M Prestige solfilm på vinduerne for at minimere generne fra solens stråler. Opgaven blev udført i løbet af et par dage og har effekten af at montere 3M Prestige 70 på glaspartierne er indiskutabel. Temperatur såvel som blænding er reduceret betydeligt til glæde for medarbejdere og besøgende.

Læs mere om 3M Prestige 70 her

Om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelses historie starter i 1904, hvor danske læger besluttede at danne Den Almindelige Danske Lægeforenings Cancerkomité. I 1912 blev der lavet en landsdækkende indsamling til det Radiumfondet, der havde til opgave at drive kræftsygehuse.

Kræftens Bekæmpelses formål er at bekæmpe kræftsygdomme og deres følgevirkninger. Konkret arbejdes med forskning, forebyggelse og støtte af patienter og deres pårørende, ligesom man taler patienternes sag over for myndighederne.

Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400