DAKI
3636 3400

Produktion af skilte og skiltedesign

Vores kreative medarbejdere i film- og folieafdelingen er specialister i at omsætte dine idéer og tanker – også på skilte og print i storformat. Og har selvfølgelig kun State-of-the-Art- produktionsudstyr til rådighed.

Se referencer

Alt i skilte og dekoration på glas og vægge mm.

Hvad enten du vil dekorere vinduer eller glas, vægge, døre, biler – ja, næsten hvad som helst, så kan vi bistå dig med råd og vejledning.

Storformat print, print til facader, bygninger og kontorer

Slå dit budskab stort op

Storformat print er et unikt og fleksibelt medie, der giver mulighed for at blive set. Vi kan sætte dit budskab på stort set hvad som helst, fx selvklæbende folie, stof, pvc net og presenning.

Materialevalget er vigtigt, og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til jer.

Dekoration af glas

Glas er vigtigt i de fleste typer byggerier. Det giver lys og fornemmelse af rum og luft. Men glas giver også frit ind- og udsyn. Med dekoration af glas i mødelokaler og kontorer bevares lys og komfort, men indsyn reduceres og skaber en privat sfære. Dekorationen kan være de klassiske striber eller prikker, men man kan også vælge at dekorere med farvede illustrationer og budskaber. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænserne.

Få råd og vejledning af vore eksperter.

Ring 3636 3400

Cases

Dekoration af vasketøjsskabe

Det er næsten ikke til at se….. I ELIS’s nye vaskerum har snedkeren bygget 3 skabe sammen og sat låger i hvert skab, så medarbejderne nemt kan komme af med vasketøjet. Vi fik til opgave Læs mere

Theis Vine

Theis Vine leverer kvalitets-vine til sine kunder og det må man gerne kunne se. Derfor valgte Theis Vine at bestille nye facadeskilte til domicilet i Charlottenlund. Skiltningen skulle være enkel, men eksklusiv og i fællesskab fandt DAKI og Theis Vine frem til resultatet, som du kan se på billedet.

Lembckes nye facade

Da Lembcke renoverede sin facade skulle skiltene på bygningen også friskes op. DAKi fik opgaven og producerede 2 nye skilte med ombukkede kanter og 3M folie. Skiltene skulle et par meter op på facaden så montagen skete fra stillads. De nye skilte og den flotte facade har givet bygningen et nyt og friskere udseende.

Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400