DAKI
3636 3400

Forenede Service og DAKI i stor aftale

I forbindelse med re-dekorering af 80 biler, varevogne og lastvogne har DAKI A/S og Forenede Service A/S indledt samarbejde. DAKI’s dygtige medarbejdere i Skilte- og Folieafdelingen hjælper igen én af Danmarks store virksomheder med dekoration af bilparken. Når 80 varevogne og lastbiler skal re-dekoreres skal man holde tungen lige i munden så logistikken går op i en højere enhed uden at gå på kompromis med kvaliteten af dekorationen.

-Gennem årene har vi opbygget erfaringer og kompetencer til også at styre logistikken, således at kundens biler kun holder stille i den times tid re-dekorationen foretages. Det kræver en stram styring og tæt samarbejde mellem kundens kørselsafdeling og DAKI’s produktion og montører, siger Salgschef i DAKI A/S, Henrik Bilbo.

Forenede Service A/S er en stor dansk koncern og facility servicepartner, med en bred vifte af serviceløsninger. Blandt Forenede Services kunder er bl.a. TDC og Topdanmark. Forenede Service dækker facility behov indenfor områder som rengøring, kantinedrift, ejendomsdrift, arealpleje og KAM- og projektservice.

Opgaven med at re-dekorere Forenede Services biler blev påbegyndt i starten af august 2021.

Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400