DAKI
3636 3400

Du har vores fulde opmærksomhed

Vores kunder er det vigtigste. Så vi går ikke på kompromis, når det gælder at servicere dig. God service er nemlig ikke et begreb. Det er det vi leverer. Hver dag.

Handelsbetingelser

Det siger vores kunder

Vi valgte DAKI, på grund af den gode rådgivning og service, vi fik, da vores gamle frankeringsmaskine brød sammen.

DAKI holder, hvad de lover og kommer og servicerer os, når vi har brug for det.

Willy W. Kristiansen
Chefportør, Holbæk Sygehus

Reference til service

En aftale er en aftale

Du har som kunde krav på, at dine forventninger bliver opfyldt til fulde. Hos DAKi arbejder vi hele tiden på at gøre din hverdag med produkter fra os så enkel som muligt. Når du bestiller service rykker vi ud til aftalt tid og når du får monteret solfilm rydder vi op efter os inden vi afslutter opgaven. Med andre ord så overholder vi vore aftaler. Der er vel ikke noget mere irriterende end ikke at kunne stole på sin leverandør?

En kontaktperson, du kan regne med

For at gøre det nemt for dig som kunde har du altid den samme kontaktperson, som følger din opgave helt til dørs. Så er du sikker på, at det du har aftalt også er det du får leveret!

Miljørigtig adfærd

Vi betragter os selv som en leverandør med stort fokus på miljørigtige produkter. Vort sortiment af maskiner er nøje udvalgt ift. energibesparende funktioner og vi benytter kun originale reservedele og miljøvenlige materialer på vore værksteder.

Vi går ikke før det virker

Din nye maskine bliver altid klargjort, leveret og installeret hos dig af en DAKI-konsulent. Og vi går ikke før din nye maskine virker, som den skal.

Service du kan stole på

Tilbehør sendes altid samme dag, du bestiller (inden kl. 15) og driftsstop udbedrer vi altid på din adresse inden for max. 8 arbejdstimer, efter du har ringet.

 Hos DAKI er service ikke bare et begreb – Service er det vi leverer
Kontakt os

Få et gratis møde
med en af vores konsulenter

Kontakt os og aftal et gratis og uforpligtende besøg af en af vores konsulenter og få råd og vejledning.


Ring eller bliv kontaktet ved at udfylde formularen.

3636 3400